Habanos Specialist

Habanos Specialist

Januari 2017. Onze sigarenstudiereis in Cuba zit er op. Met fierheid kunnen wij u melden dat Sandra en Guy (eigenaars van Huis De Wolf in Aalst) beide geslaagd zijn voor het “Habanos specialist” examen aan de Habanos Academy in Cuba!

Habanos specialist
Op de foto van links naar rechts: Mr. Borja Casanova Bustillo (Habanos Vicepresident of Finance and Administration); Sandra De Wolf; Mr. Leopoldo Cintra González (Habanos Commercial Vicepresident); Guy Broothaers; Dhr. Tony Hoevenaars (Managing Direcor bij CUBACIGAR Benelux)

Het Habanos specialist label is een exclusief en betrouwbaar kwaliteitslabel voor de betere tabaksspeciaalzaak! Bij een Premium Product, zoals de Habanos sigaar, hoort een Premium Service in de winkel. Habanos en Cubacigar Benelux hebben het Habanos Specialist concept ontwikkeld om bewezen kwaliteit op dat gebied zichtbaar te onderscheiden voor de veeleisende consument van de premium sigaren. Een Habanos Specialist onderscheidt zich duidelijk door een surplus aan sigarenkennis en kwaliteit. Cubacigar Benelux zal dit concept gericht ondersteunen om de consument bewust te maken van de vele voordelen van een Habanos Specialist.

Habanos Academia
Habanos Academia
Habanos Specialist
Habanos Specialist
Habanos specialist Diploma Sandra
Habanos specialist Diploma Sandra
Habanos specialist Diploma Guy
Habanos specialist Diploma Guy