Romeo y Julieta Tacos 2018 Limited Edition

Romeo y Julieta Tacos 2018 Limited Edition

Romeo y Julieta Tacos 2018 Limited Edition sigaren. Deze nieuwe Limited Edition werd op 8 september 2018 in Madrid door Tabacalera, de Spaanse officiele Habanos Distributeur, aan het publiek voorgesteld (Wereldpremiere). Dit gedurende een event geinspireerd op het legendarische merk en met de slogan “United by the Passion”. Deze limited Edition is een vitola “recovered” van de jaren 70 (Imperial Tacos, ringmaat 49, lengte 168mm) en gepresenteerd in een kist van 25 stuks.

Deze Limited Edition zijn handgemaakt (“totally handmade with long filler”) met geselecteerde tabaksbladeren van de Vuelta Abajo, Pinar del Rio regio.

Enkel de beste Cubaanse rollers zorgen er voor dat deze limited edition voldoen aan de hoge verwachtingen van de meest veeleisende Havanna liefhebbers. De Habano Limited Editions zijn zeer gewaardeerd door de fans die er elk jaar ongeduldig naar uitkijken. Het zijn vitola’s die niet tot de standaard portfolio van het merk behoren en worden gemaakt met de beste tabakken die minstens twee jaar gerijpt hebben.