Uitzonderlijke trekkingen

Uitzonderlijke trekkingen

Heel heel heel rijk? Wat dacht je van een Uitzonderlijke Euromillions Jackpot van € 130.000.000? Is er niemand met 5 juiste nummers en 2 juiste sterren, dan blijft de Jackpot bij iedere trekking verder stijgen…  Af en toe organiseren wij extra groepspeelpotten als er grotere Jackpotten te winnen zijn of als uitzonderlijke trekkingen zijn.

U kan deelnemen aan onze groepspeelpotten! Iedere week organiseren wij een Euromillions groepspeelpot op vrijdag en een Lotto groepspeelpot op zaterdag.

Door samen met anderen te spelen verhoogt u uw kansen op winst (meervoudige formulieren geven meer kans op winst).

U kan zich inschrijven in onze winkel. Tot ongeveer 14:30u op de datum van de trekking. Voor iedere inzet ontvangt u een deelnemingsbewijs. Bewaar dit deelnemingsbewijs zorgvuldig want u heeft het nodig om de eventuele winst te innen. Laat uw deelnemingsbewijs na de trekking altijd controleren in onze winkel. De gekozen nummers (en sterren) zijn, rond 17:00u op de datum van de trekking (afhankelijk van de drukte), beschikbaar in onze winkel. Wilt u graag de nummers ook via e-mail ontvangen? Bezorg ons dan u e-mailadres en wij doen het nodige. U kan deelnemen vanaf 18 jaar. Voor onze speelpotten spelen we zoveel mogelijk met Multi en Multi + formulieren. Of Meervoudige formulieren bij Euromillions. Da’s slimmer gespeeld. Deze formulieren bieden de mogelijkheid om meer dan 6 nummers aan te kruisen (tot 15 nummers op het Multi formulier) bij Lotto, of meer dan 5 nummers en/of 2 sterren bij Euromillions, en dus het aantal spelcombinaties aanzienlijk te vergroten. Omdat je deelneemt met meer nummers (en sterren), vorm je meer spelcombinaties en kan je meerdere keren winnen in verschillende rangen ! Deze formulieren zijn dus ideaal om in groep te spelen. Mis de volgende groepspeelpot niet!

Grote Lotto winaar
Grote Lotto winaar
Grote Lotto winnaar
Grote Lotto winnaar