Over ons

Wie zijn we?

Sigaren en tabak speciaalzaak DE WOLF in Aalst bestaat al meer dan 50 jaar. De tabakshandel begon in 1922. De huidige zaakvoerster is Sandra De Wolf. Wij zijn bekend voor onze uitzonderlijke specialisatie in sigaren en tabakken. Wij bieden u het grootste aanbod sigaren in Aalst en omstreken. Wij zijn “Habanos specialist”, een “Scandinavian Tobacco Group Partnership Store” en officieel verkooppunt van Davidoff sigaren.

Huis De Wolf verwent de sigarenliefhebber met het ruimst mogelijke aanbod van kwaliteitssigaren! Bed-over-grootvader De Wolf begon in 1922  als tabakssnijder in Lebbeke. Bij Huis De Wolf ben je aan het juiste adres voor deskundig sigarenadvies.

Uitgebreid assortiment. Deskundig advies.

U vindt bij ons ook een ruim assortiment aan kranten en tijdschriften, wenskaarten, kaarsen, elektronische sigaretten, geschenken, wijnen, champagnes, spirits en likeuren. Wij bieden u een ruim aanbod van natuurgetrouwe, vaak door Sandra zelf gemaakte, kunstbloemen en -planten. U kan bij ons terecht voor sportweddenschappen en een kopie-fax service. Wij zijn een officieel verkooppunt van de Nationale Loterij en van de Hallmark wenskaarten.

Wij hebben een heel ruim assortiment producten. Voor meer informatie kan u terecht op onze producten pagina.


Bekijk ons assortiment

De Wolf Sandra – zaakvoerster